CORONA & DE GEREGHTHOF

Samen zorgen voor een fijn verblijf

Reserveer uw tafel

De Gereghthof werkt uitsluitend met reserveringen. U kunt hier online een tafel reserveren.

Aparte in- en uitgang

Wij gebruiken een aparte deur voor de binnenkomst van onze gasten en hebben een andere deur om te vertrekken om de 1.5 meter goed te kunnen handhaven.

De deur voor binnenkomst is aan de zijde van de serre en dit geld ook voor mensen die gereserveerd hebben op het terras. U kunt dus NIET zelf het terras oplopen, maar dient zich eerst te melden bij de deur. Zo wordt u naar uw tafel begeleid.

De deur van vertrek is via deur aan de Helvoirtseweg gelegen.

Controlegesprek

Een medewerker van de Gereghthof zal bij binnenkomst een controlegesprek met u houden om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn. Zo ja, dienen wij u zoals de richtlijnen voorschrijven de toegang te weigeren.

Handen wassen

Na het controlegesprek zult u uw handen moeten wassen met de desbetreffende handgel of zeep die we bij binnenkomst voor u klaar hebben staan.

Tafels op 1,5 meter afstand

De tafels staan binnen net zoals buiten op het terras 1,5 meter uit elkaar.

Bediening aan tafel

De medewerkers van de Gereghthof mogen na het controlegesprek binnen 1,5 meter aan tafel de bestelling opnemen, uitserveren en afruimen, echter nemen wij extra voorzorgsmaatregelen en gebruiken wij handschoenen met opnemen, uitserveren en afruimen.

Meerdere mensen aan één tafel

Meer dan 4 personen aan één tafel zijn alleen toegestaan als het gaat om een huishouden, dit zal ook gecheckt worden met de reservering. Er kan dus echter maar tot het maximaal van 4 personen gereserveerd worden mocht u geen huishouden zijn.

Keukenpersoneel

Ons keukenpersoneel draagt handschoenen en reinigen ieder uur hun werkoppervlakte.

We willen u verblijf bij Gereghthof aan de Helvoirtseweg zo aangenaam mogelijk maken en proberen het u en uw gezelschap, met het in acht houden van de RIVM richtlijnen, zoveel mogelijk naar uw zin te maken.

Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Gereghthof

Voor iedereen blijft gelden

Vragenlijst

Direct reserveren

Heb je onze menukaarten gezien? Reserveer direct jouw tafel bij de Gereghthof.
Reserveren