Vier Eerste en Tweede Kerstdag bij de Gereghthof. Geniet van een heerlijk kersdiner met culinaire hoogtepunten.

Kerstmenu

Avocadomousse met knoflookgamba & Kir royal

Gravad Lax, venkelsalade & mierikswortelcreme
Hertencarpaccio, peperkoekcroutons, gemarineerde vijgen & truffelmayonaise

Pata Negre, rucola, gemarineerde paddenstoelen, olijven & rozemarijncrostini
Steaktartaar met sjarlot, kappertjes, augurk, kruidensla & toast

Bisque van kreeft
Garnalen, saus van Martini Rosso & wakame
Brisket, mangochutney, knoflookcroutons & BBQ saus

Coquilles, mousse van rode biet, uitgebakken panchetta & salsa verde
Hertenbiefstuk, wortelpuree, gebakken wortel, peperkoekcroutons & saus van Famouse Grouse

Tournedos Rossini, crouton van ganzenlever, Maderatruffeljus & gebakken aardappels
Wildstoof, knoflookaardappelpuree & krokantje van boerenlandbrood

Warme brownie, chocosaus & walnotenijs
Sunday caramel, vanille ijs, caramelijs, caramelsaus & caramelfudge

 

Ook voor de vegetariër & visliefhebber kunnen we een aanpassing doen.
Met diëten & allergieën houden wij rekening. Graag wel vooraf aangeven.

Direct reserveren

Heb je onze menukaarten gezien? Reserveer direct jouw tafel bij de Gereghthof.
Reserveren